Megtakarítások

        

Betétbiztosítás:

A biztosított Betétesek esetében Az OBA a Betétes részére a befagyott betét tőke- és kamatösszegét személyenként és hitelintézetenként összevontan, legfeljebb a hatályos törvénynek az OBA tevékenységére vonatkozó részében meghatározott összegig fizeti ki kártalanításként.

A betétbiztosítás és a kártalanítás további feltételeit a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló, többször módosított 2013. évi CCXXXVII. törvény 212.§ - 219.§-aiban foglaltak tartalmazzák.

Látra szóló betét:

A Takarékszövetkezet a bankszámlán elhelyezett összeg után lekötési idő nélkül, az általa közzétett hirdetmény alapján meghatározott mértékű kamatot fizet, melyet a számlán minden hó végén az ügyfél külön rendelkezése nélkül jóváír, illetve a számla megszüntetése esetén kifizet.

Számlán lekötött betét:

Az Ügyfél erre irányuló megbízása alapján a takarékszövetkezet lekötött betétként kezeli az Ügyfél bankszámlaegyenlegét, illetve annak bizonyos részét.

Takarék számlabetét:

Jól tervezhető, kedvező kamatú megtakarítási forma. Elsősorban akkor ajánljuk, ha a jövedelméből egy adott összeget rendszeresen szeretne megtakarítani. A bankszámláról havonta, vagy más rendszerességgel fix összeget vezetünk át erre a megtakarítási célt szolgáló számlára, amely átmenetet képez a bankszámláról lekötött betét és a takarékbetétkönyv között. A kamat számítása a hagyományos betétkönyvével megegyező módon történik.

Takarékszelvény betétszámla:

A Takarékszelvény betétszámla az igen népszerű Takarékszelvény betéti okirat számlás változata. A konstrukció jellemzői az okirati formában váltható Takarékszelvénnyel megegyezőek, azzal az eltéréssel, hogy a számlás formában lehetőség van a szelvény folyamatos újra lekötésére, így nincs szükség arra, hogy háromhavonta befáradva a takarékszövetkezethez, mindig újra elhelyezze az összeget.

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Hasznos linkek

2016-03-22 15:11:31

Családi Otthonteremtés

 

2016-02-24 14:58:10

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAG

 RÉSZLETES LEÍRÁS  

 

  

2015-04-03 10:54:55

MAGYAR POSTA TAKARÉK INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP