Hitelek

 

 


 

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel - MNB Termékösszehasonlító Oldal

 


  


 

 


 Folyószámla hitel: abban az esetben, ha a takarékszövetkezetnél vezetett bankszámlára rendszeresen érkezik munkabér vagy nyugdíj,  akkor ezzel az egyszerűen igénybe vehető hitellel megoldhatók a kisebb fizetési problémák, kiegyenlíthetők a váratlan, nagyobb összegű közüzemi számlák, de használható vásárlásra és készpénzfelvételre egyaránt. A törlesztésről sem kell gondoskodni, a bankszámlára érkezett összeg automatikusan törleszti az igénybe vett hitelt. A hitel összege a munkabér vagy nyugdíj összegének 50 %-a.

Fogyasztási hitel: a fogyasztási kölcsönök a hétköznapok során előrehozott vásárlások, a nem várt, rendkívüli kiadások, bármilyen személyes szükséglet megvalósításához nyújtanak segítséget. Felhasználási célhoz nem kötött, szabadon felhasználható. A kölcsönhöz jutás elbírálása az igazolt munkabér alapján történik, így az egyik legegyszerűbben felvehető hitelforma.

 

Áruvásárlási hitel: tartós fogyasztási cikk megvásárlására munkabér alapján a takarékszövetkezet éven belül és éven túli lejárattal áruvásárlási hitelt nyújt a takarékszövetkezettel megállapodásban lévő üzleteken keresztül.

 

Lakáscélú hitelek:

  • Lakásvásárlási, építési hitel: segítségével megvásárolhatja, felépítheti otthonát. Adásvételi szerződés alapján a takarékszövetkezet a vételár  70 %-ig nyújt hitelt. Az előírt jogszabályi feltételek megléte esetén állami támogatást, építési kedvezményt, a hiteltörlesztés után SZJA kedvezményt vehet igénybe.
  • Korszerűsítési hitel: felújításhoz, tatarozáshoz, bővítéshez vehető igénybe. A hitel törlesztése után bizonyos esetekben SZJA kedvezmény vehető igénybe.
  • Kiegészítő kamattámogatásos lakáscélú hitel: a 12/2001 (I.31.) Kormányrendelet előírásai alapján új lakás építéséhez, illetve vásárlásához az állam kamattámogatást nyújt. Jogszabály alapján maximum 15.000.000,- Ft, vásárolt ingatlan vételára illetve épített ingatlan bruttó költségvetése maximum  30 M Ft lehet telekár nélkül. A hitel futamideje: maximum 30 év, kamattámogatás: 20 év.
  • Lakáscélú támogatások: a 12/2001 (I.31.) Kormányrendelet előírásai alapján a rendeletben meghatározott esetekben lakásépítési kedvezmény, ÁFA, megelőlegező kölcsön, fiatalok otthonteremtő támogatása és kiegészítő kamattámogatás vehető igénybe.

 

Szabad felhasználású jelzálog típusú hitel: hitelcélhoz nem kötött, szabadon felhasználható hitelkonstrukció, melyet magánszemélyek és gazdálkodó szervezetek egyaránt igénybe vehetnek. A kölcsön nagyságát az ingatlan hitelbiztosítéki értéke határozza meg.

 

Diákhitel: olyan hiteltermék, amely - kedvező kondíciók mellett – segítséget nyújt a hallgatók részére a finanszírozási problémák megoldására. A hitelhez kedvezményes számlavezetési csomag kapcsolódik bankkártyával.

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Hasznos linkek

2016-03-22 15:11:31

Családi Otthonteremtés

 

2016-02-24 14:58:10

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAG

 RÉSZLETES LEÍRÁS  

 

  

2015-04-03 10:54:55

MAGYAR POSTA TAKARÉK INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP