E-Banking

 


Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2017. október 20-án (pénteken) karbantartás miatt, az Internetbank szolgáltatásunk időszakosan szünetelni fog.

A leállás 19:00-21:00 között, előreláthatóan 30-40 perces időtartamban várható.

Megértésüket köszönjük!

 

SEPA megbízás rögzítés Ügyfél-tájékoztató


 

Adategyeztetéshez, karbantartáshoz (jelszó feloldás, új jelszó megadás, adatmódosítás) saját számlavezetőjét keresse:

 

 

Adatmódosításhoz adatlap

 

TÁJÉKOZTATÓ

az Electra Internet Banking fennállói biztonsági szintjének emeléséről

 Tisztelt Ügyfelünk!

A Magyar Nemzeti Bank által végrehajtott audit során kifogásolták az Electra Internet Bank fennálló biztonsági szintjét. Előírták a biztonsági szint emelését.

A biztonsági szint emeléséhez szükséges megoldást a szolgáltató cég (Takinfo Kft) munkatársai megtervezték, kivitelezték, és tesztelték. A jelenleg kidolgozott megoldás még jobban védi az internet bank használóit az interneten történő pénzügyi tranzakciók lebonyolítása közben. A megemelt biztonsági szint bevezetésével régi, már elavult, sok esetben már a szoftver gyártója által sem támogatott operációs rendszer és internet böngésző támogatása megszűnik

A nem támogatott operációs rendszerekről és böngészőkből az

Electra Internet Bank nem lesz elérhető és használható a bevezetést követően!

A megemelt biztonsági szint bevezetésének időpontja:

 2016. szeptember 15. 22:00 óra

 

Ezen időpont után az Electra Internet Bank használatához minimálisan az alábbi internet böngésző verzió, illetve operációs rendszer szükséges:

 Böngésző:

- Google Chrome 30

- Mozilla Firefox 27

- Internet Explorer 11

- Microsoft Edge bármely verziója

- Opera 17

- Safari 7

- bármely más TLS v1.2 titkosítást támogató böngésző

 

Operációs rendszer:

- Microsoft Windows 7 / 8 / 8.1 / 10

- Microsoft Windows Phone 8.1 / 10

- Apple Mac OS X 10.9

- Apple iOS 7.1

- Linux OpenSSL 1.0.1l

- Android 4.4.2

- Oracle Java 8

Amennyiben az Electra Internet Banking használata során problémával találkozik, kérjük, hogy frissítse böngészőjét, vagy telepítse újra, esetlegesen más böngésző használata javasolt.

AZÚR TAKARÉK Takarékszövetkezet

 

 

 

 


Felhívjuk InternetBank rendszerünket használó ügyfeleink szíves figyelmét, hogy a Takarékszövetkezet semmilyen formában, sem e-mailben, sem telefonon, sem más elektronikus csatornán nem kér ügyfeleitől személyes adatokat, nem kérik azok pontosítását, egyeztetését a bank elektronikus szolgáltatásaival kapcsolatban, különösen nem jelszót vagy PIN kódot!

Felhívás!

Az esetleges adategyeztetések kizárólagos formája

a kirendeltségi hálózatunkban személyesen történő egyeztetés.

Amennyiben bármilyen módon, bárki, bármilyen indokkal adategyeztetésre szólítja fel, vagy arra kéri az InternetBank ügyfeleket, hogy jelentkezzenek be a takarékszövetkezet internetes szolgáltatásába egy, általa az e-mailban megadott elérési útvonalon, a Takarékszövetkezet hangsúlyosan kéri, hogy ne tegyék meg ezt és az esetről haladéktalanul értesítsék az ügyfélszolgálatunkat!

Dezső Csaba Informatikus, rendszergazda: +36 20 344-0184

Akadályoztatás esetén:

Sánta István Informatikus, rendszergazda: +36 30 457-4783

A rendszer biztonságának megtartása végett javasoljuk, hogy jelszavaikat havonta/negyedévente változtassák meg, ne tartsák maguknál, illetve olyan helyen, amelyhez valaki könnyen hozzáfér. (Pénztárca, irattárca, irodai fiók, …) Amennyiben úgy ítélik, meg, hogy jelszavuk kitudódott (elveszett, meglesték, …), akkor a lehető leghamarabb cseréljék le azt.

Az Ön biztonsága végett javasoljuk, hogy a bejelentkezésre használt számítógép rendelkezzen aktív, automatikusan, naponta frissülő vírusvédelmi szoftverrel, hogy a vírusfertőzések ellen minél jobban védett legyen. A mai vírusok az adatforgalmat, illetve a jelszavak biztonságát is veszélyeztethetik.

A Atúr Takarék Takarékszövetkezet InternetBank rendszerének elérését biztosító weboldal címe: https://ibank.takarek.hu/eib/loginpage.hu.html, amely SSL titkosítással rendelkezik, a Netlock Kft. által. Ezen weboldal eléréséhez semmilyen körülmény között se használjon e-mailban elküldött linket!

A Weboldalon lévő  ikonra kattintva meggyőződhet annak hitelességéről, amely akkor megfelelő, ha a weboldal tulajdonosaként a Takarékszövetkezet informatikai szolgáltatója, a Takinfo Kft. jelenik meg, amely a Hpt. 13/A. § alapján kiszervezés formájában végzi a szolgáltatói tevékenységét.

Amennyiben a Weboldalon lévő  ikonra kattint és a következő képet látja, akkor a Zemplén Takarékszövetkezet InternetBank Weboldalán van:

 

A kiadott szerver tanúsítvány adatai:

Tanúsítványkiadó (CA):

NetLock Uzleti (Class B) Tanusitvanykiado

Név (x509 cn):

netbank.tksz.hu

Országkód (x509 c):

HU

Város (x509 l):

Budapest

Szervezet (x509 o):

Takinfo Kft.

Egység (x509 ou):

NetBOSS

Ujjlenyomat (MD5):

38:ae:2d:28:af:25:e1:0c:f8:8c:b5:a3:be:61:69:ef

Státusz:

érvényes

Érvényes:

2006.07.07 18:17:23-től
2007.07.07 18:17:23-ig

Visszavonva:

-

Azon ügyfelek akiknek aláírási jelszava nem SMS-ben generálódik vizsgálják felül gyakorlatukat, és lehetőség szerint jelentkezzenek egységeinknél dinamikus jelszó használatára ( nem kötelező)!!!!

 

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Hasznos linkek

2016-03-22 15:11:31

Családi Otthonteremtés

 

2016-02-24 14:58:10

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAG

 RÉSZLETES LEÍRÁS  

 

  

2015-04-03 10:54:55

MAGYAR POSTA TAKARÉK INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP