Bankkártyák

 

BANKKÁRTYÁK - MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

 

Változás az érintés nélküli (Paypass) bankkártyáknál

Betét alapú kártyák:

A bankkártya kényelmes, modern készpénz kímélő fizetési eszköz. A lakossági bankszámlával rendelkezők számára a készpénzhez jutást illetve a készpénzkímélő vásárlásokat bankkártyával biztosítjuk.

  • Maestro: Annak a 18. életévét betöltött, devizabelföldi és devizakülföldi, állandó lakcímmel rendelkező ügyfélkörnek ajánlható, amely minimális fedezeti összeget tud biztosítani a lakossági bankszámlán. A Maestro konvertibilis forintkártya a világ bármely országában használható készpénzfelvételre és vásárlásra egyaránt. Elfogadói köre belföldön és külföldön is igen kiterjedt, több ezer ATM és kereskedő, szolgáltató elfogadja. A kártya nem alkalmas érintés nélküli fizetésre.

  • VISA online payWave: Ez a kártyatípus a 18. életévüket betöltött, devizabelföldi és devizakülföldi, állandó lakcímmel rendelkező ügyfélkörnek ajánlható, amely minimális fedezeti összeget tud biztosítani a lakossági bankszámlán. A kártya alkalmas érintés nélküli fizetésre is.

  • MasterCard Standard: Elfogadói köre a legszélesebb az összes bankkártya közül. Annak a 18. életévét betöltött, magasabb jövedelemmel, illetve nagyobb megtakarítással rendelkező devizabelföldi és devizakülföldi, állandó lakcímmel rendelkező ügyfélkörnek ajánlott, amely fedezeti összeget biztosít a lakossági bankszámlán. A kártya nem alkalmas érintés nélküli fizetésre.
  • Maestro ifjúsági bankkártya: Konvertibilis forintkártya 14 - 26 éves, személyi igazolvánnyal, érvényes diákigazolvánnyal és bankszámlával rendelkező ügyfelek részére. Felhasználási lehetőségei és elfogadói köre megegyezik a Maestro kártyáéval. A kártya nem alkalmas érintés nélküli fizetésre.
  • MasterCard Gold: Annak a 18. életévét betöltött, devizabelföldi és devizakülföldi, állandó lakcímmel rendelkező, jelentős megtakarítással rendelkező ügyfélkörnek ajánlott. A kártya nem alkalmas érintés nélküli fizetésre.

  • MasterCard Paypass: Annak a 18. életévét betöltött, devizabelföldi és devizakülföldi, állandó lakcímmel rendelkező  ügyfélkörnek ajánlható, amely minimális fedezeti összeget tud biztosítani a lakossági számlán. A kártya alkalmas érintés nélküli fizetésre is.

 

 

Kártyaletiltás és ügyintézés

Munkaidőben:

A Takarékszövetkezet fiókjaiban és

a Takarékbank Zrt. Központi Ügyfélszolgálatán 0-24 óráig az alábbi telefonszámokon:

+36 1 212 0202 (nemzetközi telefonszám)

1-es menüpont

Munkaidőn túl:

a Takarékbank Zrt. Központi Ügyfélszolgálatán 0-24 óráig az alábbi telefonszámokon:

+36 1 212 0202 (nemzetközi telefonszám)

1-es menüpont

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Hasznos linkek

2016-03-22 15:11:31

Családi Otthonteremtés

 

2016-02-24 14:58:10

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAG

 RÉSZLETES LEÍRÁS  

 

  

2015-04-03 10:54:55

MAGYAR POSTA TAKARÉK INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP