Bankkártyák

Kihasználná Országos lefedettségünket ?


 ATM

 


 

BANKKÁRTYÁK - VÁLLALKOZÁSOKNAK

 

 

Üzleti kártyák:

A vállalkozói pénzforgalmi bankszámlával rendelkezők számára a készpénzhez jutást illetve a készpénzkímélő vásárlásokat MasterCard Business és MasterCard Electronic Business konvertibilis forintkártyával biztosítjuk. A Business kártyát elsősorban a cég azon vezetőinek ajánljuk, akik rendszeresen utaznak belföldön/külföldön és a kártyát utazási és reprezentációs költségek fedezésére használják, illetve azoknak, akik készpénzes vásárlásaikat kívánják kiváltani a bankkártya használatával.

  • MasterCard Business bankkártya: A 18. életévüket betöltött, a Takarékbanknál illetve a Takarékszövetkezeteknél pénzforgalmi bankszámlával rendelkező devizabelföldi egyéni vállalkozók, és vállalkozások igényelhetik. A kártya nem alkalmas érintés nélküli fizetésre.

  • MasterCard Electronic Business: A 18. életévüket betöltött, a Takarékbanknál illetve a Takarékszövetkezeteknél pénzforgalmi bankszámlával rendelkező devizabelföldi egyéni vállalkozók, és vállalkozások igényelhetik.A MasterCard Business bankkártya egyszerűbb változata. A kártya nem alkalmas érintés nélküli fizetésre.

  • Széchenyi kártya: Széchenyi bankkártyához kapcsolódik folyószámla hitelkeret 500.000,- Ft és 1.000.000,- Ft-tól 25.000.000,- Ft-ig egymillió forintonként emelkedő összegben. Az Ügyfél a kártyával történő vásárláshoz, készpénzfelvételhez vagy más módon történő számlaterheléshez szükséges bármilyen összeget igénybe vehet a rendelkezésre álló pénzforgalmi számla egyenleg és szabad hitelkeret összegén belül. A konstrukcióban azon kis- és középvállalkozások vehetnek részt, melyek rendelkeznek egy lezárt, teljes naptári (365 nap) évre vonatkozó - a vállalkozási formához igazodó - éves, egyszerűsített éves vagy egyszerűsített beszámolóval vagy egy teljes naptári (365 nap) évre vonatkozó egyéni vállalkozói működést igazoló személyi jövedelemadó bevallással, megfelelnek az Üzletszabályzatban leírt kritériumoknak. A kártya nem alkalmas érintés nélküli fizetésre.

 

Kártyaletiltás és ügyintézés

Munkaidőben:

A Takarékszövetkezet fiókjaiban és

a Takarékbank Zrt. Központi Ügyfélszolgálatán 0-24 óráig az alábbi telefonszámokon:

+36 1 212 0202 (nemzetközi telefonszám)

1-es menüpont

Munkaidőn túl:

a Takarékbank Zrt. Központi Ügyfélszolgálatán 0-24 óráig az alábbi telefonszámokon:

+36 1 212 0202 (nemzetközi telefonszám)

1-es menüpont

 

 

Lépjen velünk kapcsolatba

Hasznos linkek

2016-03-22 15:11:31

Családi Otthonteremtés

 

2016-02-24 14:58:10

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAG

 RÉSZLETES LEÍRÁS  

 

  

2015-04-03 10:54:55

MAGYAR POSTA TAKARÉK INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP