Finanszírozás

Pénzre van szüksége ? 


 

Rövid lejáratú hitelek vállalkozóknak 

  • Folyószámla, rulírozó hitel: az átmeneti likviditási problémák megoldására kiválóan alkalmas finanszírozási forma. A folyószámla hitel esetében mind a lehívás, mind a visszafizetés automatikusan történik, a rulírozó hitelnél ezeket a tranzakciókat a számlatulajdonos kezdeményezi. A megállapított hitelkeretet a futamidőn belül többször igénybe lehet venni. Egyszerű, kényelmes konstrukció.
  • Eseti, célhitel: a gazdasági tevékenység végzéséhez szükséges felhasználási célhoz kötött rövid lejáratú finanszírozási forma.
  • Széchenyi kártya: Széchenyi bankkártyához kapcsolódó folyószámla hitelkeret 500.000,- Ft és 1.000.000,- Ft-tól 25.000.000,- Ft-ig egymillió forintonként emelkedő összegben. Az Ügyfél a kártyával történő vásárláshoz, készpénzfelvételhez vagy más módon történő számlaterheléshez szükséges bármilyen összeget igénybe vehet a rendelkezésre álló pénzforgalmi számla egyenleg és szabad hitelkeret összegén belül. A konstrukcióban azon kis- és középvállalkozások vehetnek részt, melyek rendelkeznek egy lezárt, teljes naptári (365 nap) évre vonatkozó - a vállalkozási formához igazodó - éves, egyszerűsített éves vagy egyszerűsített beszámolóval vagy egy teljes naptári (365 nap) évre vonatkozó egyéni vállalkozói működést igazoló személyi jövedelemadó bevallással, megfelelnek az Üzletszabályzatban leírt kritériumoknak. A konstrukcióhoz a Magyar Állam kamat és garanciadíj támogatást nyújt.

 

Hosszú lejáratú hitelek

  • Forgóeszköz hitel: e hitelkonstrukció a tevékenység jellegéből adódó átmeneti forráshiány esetén zökkenőmentes finanszírozást tesz lehetővé. A törlesztőrészletek nagysága és ütemezése a vállalkozás igényeihez és lehetőségeihez igazodik. A hitel éven belüli és éven túli lejáratra egyaránt igénybe vehető.
  • Beruházási: a vállalkozások nagyobb összegű fejlesztéseihez igényelhető. Lehetővé teszi, hogy a fejlesztések forgóeszköz igénybe vétele nélkül vagy annak kiegészítésével történjenek.
  • Projektfinanszírozás: az EurópaiUnió és a Kormány által kiírt pályázatok lehetőséget nyújtanak a vállalkozások, non-profit szervezetek és önkormányzatok számára, hogy projektjeiket közösségi, illetve kormányzati vissza nem térítendő forrásokból, illetve támogatott hitelekből finanszírozzák. A vállalkozás fejlesztéseihez igényelhető, hasonlóan működik, mint a beruházási hitel.
  • Támogatott hitelkonstrukciók:
    A mindenkori FVM támogatásokhoz kapcsolódó hitelek, melyekhez kedvező kamat kapcsolódik. A konstrukciók igénybe vétele a mindenkori pályázati feltételek figyelembe vételével történik.

Értékesítés céljára lakást építő vállalkozások kamattámogatásos hitele: a 12/2001 (I.31.) Kormányrendelet előírásai alapján az értékesítés céljára épülő lakások finanszírozásához kiegészítő kamattámogatást nyújt a Magyar Állam.

Lépjen velünk kapcsolatba

Hasznos linkek

2016-03-22 15:11:31

Családi Otthonteremtés

 

2016-02-24 14:58:10

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAG

 RÉSZLETES LEÍRÁS  

 

  

2015-04-03 10:54:55

MAGYAR POSTA TAKARÉK INGATLAN BEFEKTETÉSI ALAP